La Llosa – Cala Castell

Sortida molt adequada per a la navegació en veler durant l’hivern o la primavera.
Durada de la navegació: mig dia

Ara a l’hivern i durant la primavera, us proposem una sortida d’un matí de navegació a vela, molt adequada per a aquestes èpoques.

És en dies assolellats, fora de la calitja d’estiu, que trobarem una atmosfera nítida i transparent que ens mostrarà el litoral tal com és.

Havent esmorzat a algun dels restaurants de la zona, sortirem als volts de les 10 del matí.

Com a primer rumb posarem sud-oest a oest fins a creuar tota la badia de Palamós, des d’on veurem el port de pescadors amb el campanar com a fons.

Des de Torre Valentina, al capdavall de la badia, remuntarem cap al nord-est contornejant la costa. Deixarem la balisa de La Llosa per babord. Passarem la cala Fosca, cala S’Alguer i cala Castell fins a l’Illa, nom que aquí reben el conjunt d’esculls anomenats les illes Formigues.

Deixant l’Illa per babord, remuntarem fins al cap de Sant Sebastià, virarem, i ja amb el vent a favor si fa tramuntaneta, retornarem fins a cala Castell per fondejar-hi.

Un fondeig a aquesta cala, solitària i salvatge fora del que és la temporada d’estiu, és un plaer per als sentits.

De tornada, amunt les veles al vent i després d’un curt trajecte arribarem a port cap a les dues del migdia llestos per anar a dinar, havent passat un agradable matí de vela, de vent i de llum, ple de contrastos, acompanyats per l’ambient fresc i nítid de la nostra estimada Costa Brava.

 

Velanomada lloguer de velers. Llogar un veler a Palamós és ben fàcil amb nosaltres. Oferim charter, sortides i vacances en vaixell. Vine a navegar amb les nostres embarcacions a vela i descobreix els millors racons de la Costa Brava, Girona.